Projectes

Aquest segon trimestre hem estat treballant el projecte: 'Els mitjans de comunicació'.Ens vam dividir en 5 grups, cada grup havia de resoldre unes qüestions diferents envers el tema. Vam fer cartolines, vam cercar informació i preparar activitats.Al final del tema vam fer un control tipus tests amb un mots encreuats i un dossier fent un recopilació de tots el resums dels grups.Per últim hem fet una reflexió.


reflexió: “el paper que tenen avui dia els mitjans de comunicació”


       Avui dia els mitjans de comunicació tenen un gran pes a les nostres vides. Jo crec que són molt              importants perquè gràcies a ells ens arriba molta informació de les coses que passen; ja sigui               aquí, al nostre país o a un altre país llunyà .

.

A part d’això també podem parlar amb algú que estigui lluny: per missatges, trucant-lo o fent una videotrucada.
També podem buscar informació a internet, que hi ha un munt de coses de qualsevol tema que t’interessi. Per tant jo diria que són importants però de vegades hi ha gent que els utilitza d’una manera excessiva, com ara el mòbil. Molta gent és addicte al seu telèfon mòbil, però  considero que si fas un ús responsable poden ser força útils.

Ara no és com abans, ara amb  la informació que ens arriba hem de ser més crítics. No ens hem de creure tot allò que ens arriba, perquè moltes vegades la informació que rebem no és del tot certa, i es aquí on nosaltres hem de jugar el nostre paper, intentant contrastar informació, cercant en altres medis, comparant, entre altres; per tal de ser uns ciutadans més cultes i crítics.  


                                                                                                                                                                 

No hay comentarios:

Publicar un comentario